Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Carnaval trends 2018

Wat zijn de trends in carnaval voor 2018?

Bij carnavalskledingcoppens.nl kunnen ze precies vertellen wat de beste carnaval trends voor 2018 zijn. Bij Coppens Warenhuis vind je immers het allergrootste aanbod carnavalskleding, elk jaar aangevuld en uitgebreid met de beste mode trends voor carnaval, zo ook de carnavaltrends voor 2018.

Wat is de grootste hit? Wat is de grootste trend voor carnaval 2018?

De meest uitgebreide carnavalstrend voor 2018 zijn carnavalsjassen. Deze speciale jassen voor carnaval kun je vinden in de rubriek mix and match. Met een carnavalsjas kun je zelf de complete outfit voor carnaval samenstellen volgens de laatste trend. Voor dames en vrouwen betekent de carnavals mode trend 2018 dat er een petticoat onder de jas gedragen wordt, maar een broek kan natuurlijk ook. Onder de petticoat kan een legging of panty gedragen worden hoewel er ook voor lange laarzen gekozen kan worden. Carnavalsjassen is de meest uitgebreide trend van 2018 omdat er met een carnavalsjas veel variaties mogelijk zijn. Je kunt niet alleen variëren met wat je er onder draagt, een petticoat, hotpants, legging of broek, er zijn ook veel kleurvariaties mogelijk met carnaval 2018. Ga je voor goud of zilver tinten of kies je voor fluor tinten? Het past wel goed in de carnavalstrend 2018 om je carnavalsoutfit helemaal af te maken. Dit kan met carnavalsaccessoires zoals handtasjes, beenwarmers, handschoenen, pruiken, hoeden en schmink.

Zijn er nog meer trends voor carnaval 2018?

Ja zeker, zowel voor dames als heren is steampunk een van de meest gekozen thema’s voor carnaval 2018. Een steampunk outfit kun je natuurlijk ook zelf samenstellen maar er zijn geweldig mooie steampunk kostuums te koop. Prachtige steampunkjurken voor vrouwen en mantels of steampunk jassen voor heren. Hoge hoeden, opgesierd met veren, een steampunkbril of tandwieltjes maken de steampunk-look volgens de laatste carnavalstrend helemaal af. Steampunk heeft ook allerlei andere carnavalsaccessoires zoals tasjes, sieraden, (halve) maskers en ooglapjes. Mannen in steampunk kleding lopen graag met een (wandel)stok.Andere opvallende carnaval trends voor 2018 zijn unicorn, opposuits, leger en hippie.Legerkleding en hippie kleding zijn terugkerende trends. Dit zijn trends die al jaren goed doorzetten. Legerkleding is voor jongens en mannen vooral makkelijke kleding. Dit kan immers ook buiten carnaval gedragen worden. Met carnaval is camouflagekleding een trend omdat dit goed uit te breiden is met verschillende accessoires, van medaille tot kogelriem en geweer. Hippiekleding is niet alleen in 2018 een carnavalstrend, maar zit al jaren in de carnaval collectie. Hippie kleding is er in veel vrolijke kleuren, vaak gebloemd. Lang haar, een pruik, een bandje om het hoofd, een ketting met een peace-teken en twee vingers omhoog. Leef makkelijk en in vrede, dit wordt met hippie kleding benadrukt.

Wat is unicorn kleding volgens de carnavalstrend van 2018?

Dames hebben geluk, zij hebben wat unicorn kleding betreft de meeste keus. Er zijn broeken online te bestellen waarbij het lijkt of je op een eenhoorn zit. Dit carry me unicorn kostuum kan door zowel dames als heren gedragen worden. Voor dames en meisjes zijn er mooie witte unicorn jurken volgens de modetrend van 2018 te koop. Witte jurken met een tint pink en goud, opgesierd met allerlei andere felle vrolijke kleuren. Ook voor unicorn is het weer mogelijk om je kostuum zelf samen te stellen. Er zijn allerlei leuke haaraccessoires met een gouden of roze hoorn er op.Opposuits is een trend uit 2017 die doorzet in 2018 en ook nog eens flink uitgebreid is.In het verleden waren er prachtige kostuums voor mannen. Een drie delig kostuum met een mooie all-over print er op. Voor de carnavalsmode trend 2018 is dit uitgebreid met kostuums voor dames en jongens.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze trends voor carnaval 2018?

kijk dan even op onze site carnavalskledingcoppens.nl