Beroepen


Carnavalskleding Dames Beroepen

Zoek je beroeps verkleedkleding voor dames?

Dan zit je goed bij Coppens Carnaval. Hier vind je beroepskleding voor themafeesten en carnaval in kleine en grotere damesmaten. Bij carnavalskleding coppens vind je bijna alle verkleedkleding met het thema beroepen in maten van baby tot en met plussize. De categorie plussize is speciaal voor grote maten. Er zijn verschillende jurken, onesuis, catsuits en andere kostuums voor beroepen die bij dames heel favoriet zijn.

Welke beroepskleding zoek je of heb je al een beroep in gedachte?

De keuze verkleedkleding beroepen voor dames is enorm. Stoere politie of brandweervrouw zijn er in verschillende uitvoeringen. Deze beroepskostuums voor dames zijn er als catsuit en als jurk. Bij Carnavalskleding coppens vind je ook de leukste accessoires voor deze beroepskleding. Een brandblusser en helm voor de brandweervrouw, een politiepet, een bonnenboekje, een fluitje of nog andere accessoires voor de politiedame.
Serveerster, stewardess en verpleegster zijn typisch beroepen die vaak met een sexy kort jurkje uitgebeeld worden. Mooi om hierbij te combineren zijn sokken boven de knie, de zogenaamde knee-over kousen, meestal wit met een strik aan de zijkant.

Is er nog meer beroeps verkleedkleding voor vrouwen?

Jazeker. Er is nog veel meer verkleedkleding met als thema beroepen voor vrouwen.
Er is bijvoorbeeld beroepskleding die voortkomt uit de kerk. Paus, pastoor, monnik, pater of non zijn kerkelijke beroepen. Ze bestaan meestal uit een lange jurk. Voor nonnen is er ook een sexy korte jurk als variatie op de lange jurk. Het is nog steeds leuk om kerkelijke kleding te dragen met carnaval. Deze kleding wordt ook regelmatig door grotere groepen gekozen. Een lange jurk is makkelijk over andere kleding aan te doen.

Zoek je verkleedkleding beroepen te land, ter zee, of in de lucht?

Voor vrouwen is er verkleedkleding in al deze soorten.
Stewardes hebben we al genoemd. Te land hebben we ook al diverse beroepen voorbij zien komen. Een populaire groep die we nog niet genoemd hebben is legerkleding. Stoere vrouwenkleding met camouflageprint. Er kan voor een broek met shirt of hemd gekozen worden, maar er zijn ook verschillende legerjurkjes, camouflagerokjes en jasjes te bestellen.
Ter zee zijn er meerdere beroepen voor vrouwen.

Matroos, Kapitein of piraat, voor welk beroep zou jij kiezen?

Kok is een beroep met een kostuum dat weinig kleur nodig heeft. Een zwart wit geruite broek met een witte schort er boven. Hier is het juist de muts die het kostuum compleet maakt. Een koksmuts hoort er bij. Natuurlijk voor dames, maar ook heren kunnen zich verkleden als kok. Er is meer beroeps verkleed kleding die zowel voor dames als voor heren te bestellen zijn. Zo kun je met themafeesten of carnaval met een hele groep hetzelfde gekleed gaan. Zelfs kinderen kunnen vaak aansluiten bij het thema.

Of race kleding zoals een race-overall of pitspoes jurk bij het thema beroepen hoort, is een vraag. Ook van andere verkleed sportkleding kun je je afvragen of het bij het thema beroepen hoort. Sportkleding is vaak voor vrije tijd, maar je kunt ook van sport je beroep maken.