Landen & Culturen


Carnavalskleding dames Landen en culturen

Zoek je culturele carnavalskleding dames?

Dan heb je die nu gevonden. Bij Carnavalskleding Coppens in categorie Landen en culturen vind je de mooiste en leukste verkleedkleding voor dames met culturen en landen thema.

Waar gaat de reis naar toe? Ga je naar een themafeest of ga je carnaval vieren?

Bij Coppens carnaval vind je alles wat je zoekt, de mooiste toepasselijke kleding met bijbehorende accessoires.
Waan je in de oosterse sferen, dan kies je voor Chinese kleding of de Oosterse buikdanseres.
Of zoek je de kou op naar het noorderlicht?
Dan is een Eskimo outfit erg toepasselijk. Lekker warm met capuchon. Deze outfit is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Of wil je toch liever naar het zonnige zuiden en hou je van stierenvechten?

Dan is een Spaanse outfit zeker toepasselijk. Spaanse kleding voor dames kan een Spaanse danseressenjurk zijn maar ook een Mariachi dame met broek.
Ook kun je naar het hooggebergte in Tirol. Of haal Tirol naar hier en geniet van de oktoberfeesten. Voor dit thema landenfeest hebben we een uitgebreide collectie trachtenkleding of Tirolerkleding voor vrouwen. Van echte leren Tiroler broeken, de welbekende lederhose, tot sexy Tiroler jurkjes. Bierfeesten en oktoberfest worden vaak gehouden in oktober of november en zijn steeds meer in opkomst. Dat is begrijpelijk, op carnaval wachten duurt immers een jaar. Het is leuk om dan een verkleedfeest tussendoor te hebben.

Heb je de juiste outfit voor je landenthema nog niet gevonden?

Er is nog veel meer thema verkleedkleding voor vrouwen te koop. Schotse kleding of juist Mexicaanse kleding. Mooi fleurige poncho’s in verschillende kleuren, deze kun je ook buiten over de jas dragen. Voor de Mexicaanse dames zijn er ook Mexicaanse jurken te bestellen.

Zo kun je in verkleedkleding de wereldreisreis van je dromen maken. Kun je nog niet kiezen voor welk land je verkleedkleding voor dames zoekt

Er is zelfs een jurk waar je de hele wereld op kunt vinden. Wereldburger heet de jurk.
Het landen thema is erg populair voor verkleedfeesten. De keuze verkleedkleding is dan ook enorm.

Blijf je liever in de regio?

Je kunt natuurlijk ook lekker in ons kikkerlandje Holland blijven. Ook daar heeft Coppens Carnaval uitgebreide kleding voor. Zowel rood wit blauw of helemaal oranje. Deze Holland kleding is ook uitermate geschikt voor Nationale feesten zoals het WK en Koningsdag. Binnen Nederland vind je ook nog de Volendamse kleding, Delfts blauwe kleding en natuurlijk Brabantse kleding. Rood wit geblokt.

Ga je met anderen het themafeest vieren?

De meeste dameskleding met thema landen en culturen is ook verkrijgbaar als heren kleding. Kleine maatjes, middel maten en een grote maten collectie. Zo kan met de hele groep hetzelfde landenkostuum gekozen worden. Coppens levert de carnavalskleding uit voorraad zodat je de carnaval kostuums snel in huis hebt. Voor grotere groepen vanaf 10 personen is vaak nog een leuke groepskorting beschikbaar. Doe er je voordeel mee. Zo haal je goedkope verkleedkleding makkelijk in huis.

Vergeet je niet de juiste accessoires bij culturele verkleedkleding mee te bestellen?

Hier krijg je alvast enkele tips

Bij een Spaanse dame kun je castagnetten, een Spaanse waaier en een mooie zwarte pruik bestellen. Voor een Dirndl, een Tiroolse dame zijn er speciale tasjes, mooie kniekousen en verschillende sieraden te koop. Bij een Mexicaanse dame en Chinese moet je zeker niet de speciale hoed vergeten. Een Braziliaanse dame of Caraibische dame vindt het leuk om met samba ballen muziek te maken. Kun je zelf invullen wat bij een Holland jurkje leuk is om mee te bestellen?